Steun MUSIC-BRIDGE van alumnus Zainab Lax: muziektherapie met vluchtelingen

Hoi allemaal

Ik ben de afgelopen periode heel hard bezig geweest, om een crowdfunding pagina optezetten voor MUSIC-BRIDGE mijn Community-music therapy project met vluchtelingen. Het was hard werken maar nu is het eindelijk zo ver om het met jullie te delen.

Dit is de link naar de pagina (kies Advanced Payment):

https://www.startnext.com/music-bridge/en 

Mijn visie is een muziek-bus waarmee ik naar verschillende organisaties of AZC´s kan worden uitgenodigd om een community-music therapy activiteit uit te gaan voeren met bewoners of ook met locals samen. Om deze visie te realizeren heb ik nog financiële ondersteuning nodig.

Voor diegenen die niet weten wat crowdfunding betekend: het is een mogelijkheid om mensen die een project willen realiseren te ondersteunen. Het leuke erbij is, dat je als tegenprestatie iets krijgt. Het geld kan ik pas krijgen, als het doel van 2000€ wordt bereikt. Wordt dit niet bereikt krijgen jullie het geld terug.

Voor mij is zelfs een kleine bijdrage heel behulpzaam. Wat ook belangrijk is, om dit project met zo veel mensen mogelijk te delen.

Heel erg bedankt alvast. Als er nog vragen zijn hoor ik het graag.

Met vriendelijke groeten
Zainab Lax

 

Bachelor of Music Therapy, ArtEZ School of Music
Web: www.music-bridge.com

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.