Boekpresentatie Er zit MUZIEK in! zondag 21 april 2013 in Groningen

Nynke zegt: ”Autisme is nooit een excuus om iets niet te kunnen, het is een manier vinden om iets wel te kunnen”

MuziekDoen, de praktijk van Nynke Muntendam bestaat 8 jaar!

Op zondag 21 april 2013 viert ze dit feestje o.a. met de boekpresentatie van: “Er zit MUZIEK in!” in Groningen.

Uitgeverij Monte Christo B.V., Tini Lubberink en Nynke Muntendam geven alle geïnteresseerden de mogelijkheid om tijdens een workshop en boekpresentatie de meerwaarde van Creatieve Begeleiding bij Autisme en ADHD te ontdekken.

Korte samenvatting van het boek:
Trees is een moeder van een zoon met Autisme. Ze zoekt naar een nieuwe, creatieve vorm van begeleiding voor haar zoon. Via een speurtocht op het internet komt ze bij MuziekDoen, de praktijk van Nynke Muntendam, terecht en maakt een afspraak. Tijdens het gesprek vertelt Nynke over haar werk en haar eigen werkwijze. Trees neemt ook deel aan een workshop, waardoor ze gelijk ervaart hoe Nynke werkt en wat ze doet. Gaandeweg wordt ze steeds enthousiaster en komt ze tot de conclusie dat deze manier van begeleiden wel eens een grote meerwaarde voor haar zoon zou kunnen hebben. Nynkes begeleiding, bestaande uit heel veel muziek in combinatie met plezier, een vleugje drama en beeldende activiteiten, zorgen voor hele mooie ontwikkelingen. Besluit Trees haar zoon aan te melden?

Auteur: Tini Lubberink
Na haar debuut, in 2011, met het boek: “Kijk eens zie je? Ik durf het niet, maar doe het toch!” is dit tweede boek van haar verschenen. Het boek is gedrukt in het dyslexie lettertype, waardoor het boek ook makkelijk leesbaar is voor mensen met dyslexie. Het is een boek geworden dat zeer geschikt is voor ouders, opvoeders, hulpverleners en andere geïnteresseerden.

Nynke Muntendam
In de workshop vertelt Nynke en laat ze zien hoe ze mensen verbind met hun IK, hun kernzelf en hierna met hun omgeving.

Uitgeverij Monte Christo B.V. uit Emmen
Voor de uitgeverij Monte Christo B.V. uit Emmen is het uitgeven van dit boek een bijzonder moment, omdat dit het eerste boek is dat wordt uitgegeven. Monte Christo B.V. is bekend met Autisme en ADHD als begeleidingsinstituut en heeft gemerkt dat er veel behoefte is aan boeken over dit onderwerp.

Het feestje, de workshop en presentatie vindt plaats op:
Zondag 21 april 2013
Bij de lichtmakers Hereweg 9 in Groningen.
Tijd: van 14.00 tot 17.00 uur

Het boek is momenteel verkrijgbaar in diverse boekhandels.
Boekgegevens:
Titel: Er zit MUZIEK in! Over de meerwaarde van Creatieve Begeleiding bij o.a. Autisme en ADHD
ISBN: 978-90-819823-0-6
Verkoopprijs: €14,95 excl. Eventuele verzendkosten
Uitgeverij:
Monte-Christo B.V. Telefoon: 0591-767055 Mail: info@monte-christo.nl
Auteur: Tini Lubberink plips01@plips.nl
Praktijk MuziekDoen:
Nynke Muntendam info@muziekdoen.nl 06-19803560

De bovenstaande afbeelding in dit persbericht is eigendom van Tini Lubberink, het gebruik van dit logo is uitsluitend toegestaan met toestemming van de eigenaar.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.