Wat gebeurt er in je hersenen als je muziek luistert?

Waarom ga je bijna vanzelf bewegen als je muziek hoort? Waarom kan muziektherapie bepaalde hersenproblemen oplossen? En hoe komt het dat je blijer wordt als je ouder wordt? VU-hoogleraar Erik Scherder vertelt het allemaal. Bekijk het college online

Wil je meer weten?

Als je enthousiast bent geworden, kun je bij Kennislink meer over dit onderwerp lezen.

Een jonge onderzoekster probeerde te meten wat muziek met ons brein doet. Tegelijkertijd gebruikte ze die kennis om een apparaat te ontwikkelen dat zwaargehandicapte mensen met hun hersenen kunnen aansturen. Lees verder.

Hjælpe dig til at forhindre blodet i köpa kamagra oral jelly at holde. Sällsynta måste du omedelbart uppsöka läkare om du får kamagra jelly en allvarlig. Alltid med din läkare om detta läkemedel är lämpligt och säkert för dig förskrivs.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.