Kerstconcert ArtEZ Conservatorium, donderdag 19 december om 12.30 uur in de Sint Jozefkerk aan de Oldenzaalsestraat 115 in Enschede.

 

Kerstconcert ArtEZ Conservatorium

Traditiegetrouw verzorgen studenten en docenten van het ArtEZ Conservatorium Enschede deze maand het jaarlijkse Kerstconcert. Het concert vindt plaats op donderdag 19 december om 12.30 uur in de Sint Jozefkerk aan de Oldenzaalsestraat 115 in Enschede.

 

Dit jaar staan er maar liefst vier koren en een klassiek instrumentaal ensemble op het programma, alle gevormd door studenten van verschillende opleidingen van het ArtEZ Conservatorium. Naast het Popkoor o.l.v. André Bijleveld en de ArtEZ Koorklas o.l.v. John Hondorp, kan men luisteren naar een koor van de opleiding Docent Muziek en het ArtEZ Vrouwenkoor uit Zwolle. Een gevarieerd gezelschap dus, met een al even gevarieerd repertoire.

 

Iedereen is van harte welkom om dit Kerstconcert bij te wonen. De toegang is gratis.

Het volledige programma is te vinden op: www.artez.nl/agenda

 

 

 

 

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.