Studiemiddag “muziektherapie met daders” op maandag 14 april aan de Universiteit Tilburg.

Graag nodigen we u uit voor een studiemiddag “muziektherapie met daders” op maandag 14 april aan de Universiteit Tilburg.

De studiemiddag wordt voorgezeten door Prof. dr. S. Bogaerts vanuit de Universiteit Tilburg en zal gaan over ‘music therapy and offenders’ (muziektherapie met daders/mensen die een delict hebben gepleegd). Prof. dr. Christian Gold (Hoogleraar muziektherapie aan GAMUT in Noorwegen), prof. dr. Michael Thaut (Hoogleraar muziektherapie aan Colorado State University) en dr. Marinus Spreen (Lector

Download (PDF, 276KB)

vaktherapie Stenden Hogeschool) zullen lezingen verzorgen vanuit hun expertise en onderzoek binnen dit werkveld. De lezingen zullen muzikaal omlijst worden door studenten muziektherapie van het ArtEZ conservatorium.
Na een pauze zal Laurien Hakvoort een Nederlandstalige introductie geven op haar proefschrift (cognitive behavioral music therapy in forensic psychiatry) en vervolgens haar dissertatie verdedigen tegenover een aantal (internationale) hoogleraren en lectoren. Het geheel wordt afgesloten met een borrel! Er zijn geen kosten aan deze studiemiddag verbonden.

Als u met de trein naar deze studiemiddag komt, moet u er rekening mee houden dat net in die tijd er werkzaamheden zijn aan het spoor bij Den Bosch. Voor de borrel is het noodzakelijk dat u zich van te voren aanmeld via: promotielaurien@gmail.com. Voor verdere details zie bijlage.

 

Met vriendelijke groeten,

Laurien Hakvoort, MA, SRMTh, NMT-F

Lecturer Music Therapy, ArtEZ School of Music

Bookmark the permalink.

Comments are closed.