Er is meer in Brazilië dan voetbal alleen… Prachtig project van alumnus Pauline de Vet!

http://empoweredbymusic.org/

Na 8 jaar pendelen tussen Nederland en Brazilië, emigreer ik in januari 2015 naar Brazilië en start ik met een muziekproject in een sloppenwijk in Rio de Janeiro.

Doelstelling: voor een periode van minimaal 2 jaar wil ik aan 30 kinderen in de sloppenwijk ‘Juramento’ muziektherapie geven gericht op de traumaverwerking en empowerment van deze kinderen om hen zo meer kansen voor een goede toekomst te kunnen bieden.

Lees meer over mij op deze pagina.

Kijk deze bijdrage van Omroep Flevoland!

Help mee!

Wil je helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Als donateur: je betaalt (vanaf december 2014) een vast bedrag per maand of doneert eenmalig. Neem dan contact op met info@empowered bymusic.org

Als vrijwilliger: neem dan een kijkje op www.aprico.eu

Wanneer ik in de zomermaanden in Nederland ben, kun je mij ook ‘boeken’ voor een huiskamerconcert! Gezellig, nodig vrienden uit en geniet van een heerlijke maaltijd. Op die manier kan ik mijn werk in Rio bekostigen.

Ook zijn cd’s te koop die het project ten goede komen. Alle andere ideeën zijn van harte welkom!!!

 Koop een CD

 Door een blessure kon Jannum Kruidhof niet meer viool kon spelen. Maar met een hart voor muziek en muziek in het hart begon hij te componeren. Zo heeft hij een prachtige cd gemaakt. Jannum besloot de opbrengst te laten gaan naar mijn muziekproject in de sloppenwijk zodat ik daar muziekinstrumenten van kan kopen!

Help mee & koop een cd! De cd kost 10 euro en 92% gaat rechtstreeks naar het project.

 

 

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.