Sipke Jan Bousema presenteert concert voor alzheimerpatiënten, luister terug met bijdrage van ArtEZ Muziektherapie Docente Manon Bruinsma

Sipke Jan Bousema presenteert concert voor alzheimerpatiënten

 

Muziek maakt emoties los en brengt gevoelens van vroeger naar boven. Daarom geeft het Nederlands Studenten Orkest zaterdag een gratis concert voor alzheimerpatiënten en mensen met andere vormen van dementie. Het idee is afkomstig van televisie presentator Sipke Jan Bousema. Hij presenteert zaterdag het programma op 14 februari 2015 in De Vereeniging in Nijmegen. Eerder bedacht hij al een concert voor dove kinderen. Margreet Reijntjes praat praat met hem over de invloed van muziek. En waarom maakt hij zich eigenlijk zo druk over de veranderingen bij Facebook?

Uitzending Max, Twee Dingen, 10 februari 2015 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.